7 декабря 2009 г.

Новогодни конкурс от Зроби Сам(А)!!!!

Яна проводит новогодний конкурс так что, девочки, начинаем делать елки уже сегодня!!!!
Настав час провести новорічний конкурс від Зроби Сам(А). Тема і завдання конкурсу – саморобна новорічна ялинка з паперу.




Основний матеріал – папір, в якості прикрас можна використовувати додаткові матеріали (стрічки, перлинки, стрази, глітер і т.д.). Обов’язкова умова – ялинка повинна бути новорічною або по новорічному прикрашеною.



Ви можете скористатися моїм мк, або ж вигадати щось інше. Ось тут можна також знайти інші мк як зробити ялинку з паперу.

Конкурс стартує 7-го грудня і триватиме до 20-го грудня включно. Роботи приймаються з 7-го до 17-го включно, голосування з 18-го до 20-го включно. Голосування методом відкритого коментування. Відправка приза – 21-го грудня.



Роботи повинні бути нові, ніде раніше не показані. Не більше двох робіт від учасника.



Ваші роботи присилайте на поштуву скриньку letrodectus@gmail.com із обов’язковою поміткою в полі заголовок: “На конкурс“. Допускається до 3 фото, будь-ласка, потурбуйтеся про оптимальний розмір (600 на 800 пікселів) фотографій.



Приз – повний набір новорічних штампів Smirk (12шт).



Конкурс лише для жителів України, доставка приза переможцю безкоштовна.



Увага! Перші 10 бажаючих, що проанонсують цей конкурс у себе на блозі отримають штамп із набору Smirk Christmas безкоштовно! Написавши повний анонс конкурсу із фото та посиланням на блог та магазин у себе на блозі (повноцінним записом, а не в боковій панелі) залишайте посилання на запис із анонсом в коментарі до цього запису (ваш коментар з’явиться не відразу, а лише після модерації).

1 комментарий:

  1. Аня, вітаю, ти встигла! ну яку адресу відсилати штамп? новою поштою буде добре?

    ОтветитьУдалить